Zápis do 1. ročníku

Zápis do 1. ročníku školního roku 2024/2025 se uskuteční v úterý 2. dubna 2024 od 13.00 do 17.00 v učebnách 1. stupně ZŠ Bobrová. Nezapomeňte prosím vzít s sebou rodný list dítěte.

Technika emoční svobody

Školní psycholožka, která je nyní terapeutem ve výcviku (akreditovaném MŠMT), nabízí od 1. března zájemcům z řad rodičů a žáků možnost využití bezplatné terapie pomocí metody EFT. EFT (technika emoční svobody) je založena na faktu, že fyzické tělo a psychika jsou navzájem silně propojené systémem energetických drah, tzv. meridiánů, které na sebe navzájem působí. Vychází z teorie, že příčinou všech negativních emocí (strach, vztek, smutek,…), je porucha v našem energetickém systému těla. Velmi jednoduše řečeno, po zjištěn jádra problému, terapeut tyto body stimuluje poklepáváním konečky prstů, tím umožňuje neutralizovat negativní emoce, rozproudit zablokovanou energii, a léčit tak řadu situací a obtíží.

EFT má velmi dobré výsledky při léčbě např. úzkostných stavů, fobií, panických atak, nespavosti, fyzických problémů, pomáhá při práci s nízkým sebevědomím a strachem, při řešení traumat, osvědčila se při depresivních stavech, problémech s jídlem, vztahových problémech atd.

Sběr elektrospotřebičů

Školní parlament spolu s SDH Bobrová vyhlašuje jednorázový sběr vysloužilých elektrospotřebičů, který proběhne 21. a 22. března. Spotřebiče malé i velké (nerozebrané) je možné složit do dvora školy u tělocvičny. Z případného zisku budeme hradit odměny pro žáky na školních akcích, které pořádáme.

Nabídka učitelského místa

ZŠ Bobrová přijme učitele či učitelku CHEMIE, jedná se o výuku v 6. – 9. ročníku a výše úvazku činí 7 hodin týdně. Nástup k 1.9.2024.